Feb 6, 2012

the thing is, I miss you my besties :')

thankyou :)

Thank you for making me laugh when I'd almost forgotten how to :)












Muchlove for you guys


ps : sebenernya masih banyak yg lain tapi ga ada fotonya :) next time ya :)

Feb 5, 2012

16already♥


Alhamdulillah

year 2012, date 7th, month january, starting from 00.01, I am a truly 16th teenager!

Makasih Ya Allah udah kasih aku umur panjang, semoga aku bisa selalu jaga amanah-Mu Ya Allah o:)


happy 16th birthday, Auni Wahyu Intan Pertiwi - 070196 :)

Alive!

heyyo pals! how's life?
sudah lama ga posting niw~ hahahahaha
I am still alive anyway. Still breathe, eat, sleep, and the most important is LAUGH :D hahaha so, don't worry, masih di sini kok Auninya :P kangen ya pasti? hwhwhwhwhw
kemaren kemaren itu gabisa posting soalnya lagi sibuk *ceile* :P
abis midterm kan ada semesteran :D trs trs trs ada banyak kegiatan gtu deh critanya :D
oh iya, happy nu year guys :* telat abis ini ngucapinnya, tapi gapapa dong dari pada enggak sama sekali hwhwhwhw~
alright guys, i have something important to do :D see ya in the next post :)